CímlapSintérSTOP BlogIllatos úti Blog - Igy kezdődött Bemutatkozás"Mégis" • Cenzúra nélkül: I. - II. • Púder: I. - II.Állatvédelmi Törvény • Jog és gyakorlat: I. - II.Állatvédő segítő - Állatvédő módszerekKislexikonIránytű

Kapcsolat: Gazdikereső, állatvédő segélytelefon, tanácsadás, információ: +36-30-183-5200 -
E-mail: zsuzsa.j.pasztor@gmail.com - Facebook: www.facebook.com/allatvedosegito

Honlapunk feltöltés alatt áll! - Kérjük segíts, hogy segíthessünk!

2011. február 22., kedd

:( Magyarország 2011 :(

:( NA EZÉRT KELL NAGYON GYORSAN VÉGET VETNI A SINTÉRVILÁGNAK MAGYARORSZÁGON! :(

Adrienn írta:
"Vésztőn is van egy kijelölt hely ahova a befogott, kóbor kutyákat viszik. Ott két hétig jelentkezhet érte régi vagy új gazdája. Ha nem viszi el senki ...tovább »elaltatják…elvileg, vagyis ezt kellene tenniük az illetékeseknek. De a mai napon (11.02.22.) kiderült mi folyik ott valójában!

Húgom Witty és barátnője Edit némi élelemmel szerette volna segíteni az ottani kutyákat.

Az állatok a lehető legnyomorúságosabb körülmények közt vannak ott, egy méteres láncon kennelen belül a sárba étlen szomjan. Furcsa hangokat hallott az egyik omladozó ólból. Megkérdezte a ház női tulajdonosát (szerintem már a legtöbb vésztői láthatta, hogy a város összes kukáját végig dúrja), hogy mi ez?

A nő csak hebegett-habogott, valami kutyát emlegetett. Witty csak megnézte…kettő felakasztott kutyát talált!!! Az egyik még élt!!! A kötélen lógva csóválni kezdte a farkát Witty hangjára!!! Érezte, hogy ő más, ő segít rajta! Azonnal levágta a kötélről és veszekedni kezdett a nővel, aki persze már jött is a hazugságaival, hogy nem tudja, hogyan került a portájára a két felakasztott kutya és szólt a párjának, hogy nézze már meg ő is. (A vésztői dögész a kedves férje.)

Természetesen Witty nem hagyta ott a halál torkából megmentett kutyát. Sokkos állapotban hozta el hozzám. Egy sárga labrador keverék kan, aki egyáltalán nem egy csúnya beteg kutya. Jó egészségi állapotban levő, jólelkű kutyus, aki még azt a bizonyos két hetet sem kapta meg!!!

Wittyék a rendőrök kíséretével siettek vissza. Persze addigra a bizonyítékokat gyorsan eltüntették és egy előre kitalált történettel várták a rendőröket. Kihívták az állatorvost is, Dr. Csuta Lajost, aki a legjobb a környéken! Az ő szakvéleménye is húgoméknak adott igazat. Volt ott egy ló is, szerencsétlen a saját trágyájában fél méter mélyen állt. Azonnal kötelezték a tulajt az ’’istálló” kitakarítására.

Ha nincs más megoldás, a kutyákat humánusan, fájdalommentesen altatni kellene, amire a pénzt valaki meg is kapja!!!"

Nincsenek megjegyzések: